22 Σεπτεμβρίου 2011

Χταπόδι ξυδάτο


 
ΒΡΑΖΕΤΕ σε μία κατσαρόλα για περίπου 1 ώρα , μέχρι να μαλακώσει...
1 χταπόδι με νερό, ξύδι και μερικούς κόκκους πιπεριού
Όταν είναι έτοιμο το βγάζετε  από τη κατσαρόλα και το κόβετε σε κομμάτια.
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ...
ελαιόλαδο
λευκό ξύδι
ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΤΕ με ...
ελάχιστο αλάτι
ψιλοκομμένο σκόρδο
μαιντανό

Το απολαμβάνετε με ουζάκι ή λευκό κρασί!

2 σχόλια:

  1. Αχ τι μου κάνεις, έχω να φάω χταπόδι ένα χρόνο, απο τότε που έφυγα απο την Ελλάδα. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Eri και τώρα φτιάχνω και χταποδάκι με μακαρόνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή